Vrhunska e-mobilnost

 

Porsche Slovenija s podznamko MOON nudi svojim zasebnim in poslovnim strankam celovito ponudbo električnih avtomobilov in polnilne infrastrukture ter tako omogoča vse rešitve za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu.

 

V skladu s pričakovanji strank bomo kot največji akter na slovenskem avtomobilskem trgu, kjer smo prisotni že več kot 25 let, strokovno prodajali in servisirali tudi vrhunske električne avtomobile koncerna Volkswagen. A tukaj se ne želimo in ne moremo ustaviti, saj si prizadevamo strankam ponuditi celostno rešitev e-mobilnosti: vse, kar spremlja nakup električnega avtomobila.

 

Če je običajno prvi korak izbira, preskus in končna odločitev za izbrani model električnega vozila, je drugi korak povezan s svetovanjem in nakupom polnilnih postaj, sistemov za lastno proizvodnjo elektrike (fotovoltaika) in hranilnikov električne energije. Pri nas vam vse to nudimo na enem mestu.

 

Tudi pomoč pri pridobivanju subvencij in prilagojeno financiranje sta pomemben spremljevalni del naše ponudbe dopolnilne opreme in storitev, povezanih z e-mobilnostjo, ki jih tržimo pod novo blagovno znamko MOON. Tako vam zagotavljamo celovite energetske rešitve na področju e-mobilnosti: praktične, kakovostne, inteligentne in cenovno ugodne odgovore na vaše osebne ali poslovne potrebe.

 

Pridružite se nam v prihodnosti že danes in se prepričajte, kako lahko postavite temelje svoje e-mobilnosti tudi vi.

 

Več o ponudbi MOON <

 

 

Je električni avtomobil primeren tudi za vas in vaše potrebe? Vabimo vas, da odgovorite na nekaj vprašanj in nato uživate v poglobljenih interaktivnih vsebinah o vseh vidikih e-mobilnosti - in to po vaši meri. 

 

> Preverite svoj električni potencial <

6 blagovnih znamk pod isto streho