Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec APRIL 2021

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
April
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2021
 
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Škoda Octavia prvič kot Sportline

Objavljeno: 09 april 2021

Škoda je še dodatno razširila raznoliko paleto modelov Octavia in bo zdaj četrto generacijo svoje prodajne uspešnice prvič ponudila tudi v dinamični izvedbi z oznako Sportline. Umešča se med opremski paket Style in vrhunski športni model Octavia RS, ponaša pa se s črnimi zunanjimi dodatki ter večfunkcijskim športnim volanom s tremi kraki in športnimi sedeži z integriranimi vzglavniki in prevlekami ThermoFlux. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Natančnost v najmanjšem detajlu: orodja, ki čustveni design modela Audi Q4 e-tron preoblikujejo v pločevino

Objavljeno: 09 april 2021

Markantne linije, mehke površine in močno poudarjene quattro linije nad koloteki: Audi je z modelom Q4 e-tron naredil svoj naslednji korak v razvoju oblikovalske govorice električnih modelov. Kompaktni SUV je potek linij serijskega modela povzel po konceptnem vozilu Audi Q4, predstavljenem v začetku leta 2019. Za natančno izvedbo je odgovorna skupina Audijevih orodjarjev, ki ideje oblikovalcev skrbno prenašajo v proizvodnjo, čustva pa preoblikujejo v pločevino. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Začetek proizvodnje modela Audi Q4 e-tron

Objavljeno: 09 april 2021

V saškem mestu Zwickau, rojstnem kraju tega dolgoletnega nemškega podjetja, je zdaj stekla proizvodnja modela Audi Q4 e-tron. Popolnoma električni kompaktni model je prvi električni SUV, ki ga bo Audi izdeloval v Nemčiji. Zasnovan je na modularni platformi za električni pogon (MEB) koncerna Volkswagen, ki predstavlja izjemno vsestransko in prilagodljivo platformo za številne popolnoma električne modele ter nudi veliko možnosti za ustvarjanje sinergij.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

CUPRA je pred začetkom sezone Extreme E

Objavljeno: 08 april 2021

CUPRA se pripravlja na eno najzahtevnejših dirk v zgodovini, saj bo nastopila v uvodni sezoni serije Extreme E. Tekmovanje električnih terencev bo potekalo na najzahtevnejših prizoriščih sveta: v puščavi, deževnem gozdu ter na ledeniških in oceanskih predelih. Serija se je začela v Saudovi Arabiji 3. aprila. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

6 blagovnih znamk pod isto streho