Sporočila za javnost

Prikazane so objave za mesec NOVEMBER 2020

Izberite drugo leto / mesec za ogled starejših objav
November
 
Januar
Februar
Marec
April
Maj
Junij
Julij
Avgust
September
Oktober
November
December
2020
 
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Audi predstavlja novo generacijo modela SQ5 TDI

Objavljeno: 17 november 2020

Še drznejši, še bolj športen, še učinkovitejši: izpopolnjeni Audi SQ5 TDI ima zdaj še bolj suvereno podobo. Trilitrski dizelski motor V6 z 251 kW (341 KM) moč razvije harmonično in energično. Še drznejši dizajn poudarja mogočni značaj tega športnega SUV-ja. Za novi vrhunski model serije Q5** so opcijsko na voljo zadnje luči v novi digitalni OLED-tehnologiji.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJE

CUPRA z vzpostavitvijo interaktivne virtualne platforme krepi svojo strategijo digitalnosti

Objavljeno: 05 november 2020

Znamka CUPRA je v okviru začetka prodaje svoje nove modelske serije danes predstavila novo strategijo digitalizacije, ki jo namerava implementirati na vseh svojih poslovnih področjih. Za uresničevanje tega akcijskega načrta digitalizacije je avtomobilska znamka vzpostavila virtualno platformo z imenom 'CUPRA e-Garage in Cape Formentor'. 

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Golf R - svetovna premiera

Objavljeno: 04 november 2020

Odštevanje do svetovne premiere novega Golfa R se je že začelo. Volkswagen z veliko hitrostjo širi paleto športnih različic Golfa. Po premieri izvedb GTI, GTI Clubsport, GTE in GTD je tu zdaj najbolj dinamični model osme generacije: novi Golf R. Kot vse modele Golfa tudi Golf R izdelujejo v tovarni v Wolfsburgu, domovini Golfa.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Audi Q2 v novi vrhunski formi

Objavljeno: 02 november 2020

Napreden dizajn, kompaktne dimenzije in velik užitek v vožnji: Audi Q2 se je ob svojem prihodu na trg pred štirimi leti takoj uveljavil kot avto z močnim karakterjem. Sedaj ga je Audi prenovil, pri čemer je profil zunanjosti z markant­nimi detajli in novimi žarometi postal še izrazitejši. Storitve iz ponudbe Audi connect kompaktni SUV še tesneje povezujejo z njegovim lastnikom, z najsodobnejšimi asisten­čnimi sistemi pa je vožnja še bolj suverena.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

PRENESI FOTOGRAFIJO

Novi Volkswagen Caddy

Objavljeno: 02 november 2020

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila bo na trg pripeljala novo generacijo modela Caddy. Vsestranski model so tokrat prvič zasnovali na prečni modularni platformi (MQB), na kateri temelji tudi Golf 8. Novo zunanjost zaznamuje karizmatična podoba, medtem ko je notranjost premišljena do zadnjega kotička. Hkrati se je pove­čala prostornost tega novega večnamenskega predstavnika kombijev, enoprostorcev in avtodomov – takšen je pač pravi Volkswagen.

 

PRENESI IZJAVO ZA JAVNOST

6 blagovnih znamk pod isto streho